Virtual assistant inhuren

Virtual assistant inhuren

Of u nu onlangs als zzp’er aan de slag bent gegaan of al een tijdje actief bent als ondernemer: als bedrijfseigenaar bent u altijd druk. Marketing kost veel tijd. Bovendien verandert de wereld van de online marketing continu en is het als ondernemer ondoenlijk alle kennis zelf in huis te hebben. Daarom kan het prettig zijn een virtual assistant in te huren.

Wat is een virtual assistant?

Een virtual assistant (VA) kunt u zien als een persoonlijke assistent die u ondersteunt en volledig ontzorgt op het gebied van online marketing en content. Daarnaast kan een virtual assistant ook een adviserende rol hebben binnen uw marketingstrategie. KleesMedia heeft ondernemers al tal van marketing-ideeën aangereikt die een succesvol resultaat opleverden.

Wat doet een virtual assistant?

Als virtual assistant kan KleesMedia u de volgende taken volledig uit handen nemen:

  • Verzorgen van mailings en nieuwsbrieven
  • Het schrijven en plaatsen van content zoals blogs/artikelen
  • Bouw en beheren website/webshop
  • Online advertenties
  • Social media beheer
  • SEO-optimalisatie
  • Verzorgen van persberichten
  • Maken van advertorials en redactionele stukken

De voordelen van een virtueel assistent

Het inhuren van een virtual assistant kan uw veel voordelen opleveren. Vooral wanneer u het als ondernemer erg druk heeft. Los van de tijdswinst, heeft u de zekerheid dat u klanten u online goed weten te vinden. Een virtual assistant zorgt immers dat uw onderneming online goed zichtbaar is.  Daarnaast houdt een VA de trends goed in de gaten, evenals uw concurrenten.

KleesMedia als virtual assistant inhuren

Wilt u graag een virtual assistant inhuren? Als virtual assistant ontzorgt KleesMedia en denkt met u mee! Doordat wij in de basis ervaren, professionele tekstschrijvers zijn, bent u altijd verzekerd van overtuigende teksten. Wilt u graag meer informatie over het inhuren van KleesMedia als virtual assistant? Neem dan vrijblijvend contact op of bel naar 06 – 41111513!

Neem vrijblijvend contact op >