SEO-tekstschrijver in Enschede

SEO-tekstschrijver in Enschede

Wist u dat 98% van de mensen eerst op internet naar informatie zoekt voordat ze überhaupt iets gaan kopen? SEO zorgt ervoor dat uw website gezien wordt, wanneer er op Google naar uw product of dienst gezicht wordt. Een webtekst zonder SEO, is dus eigenlijk schieten met hagel. Zonde van uw marketingbudget.

Google wordt echter steeds ‘slimmer’. Alleen even een paar goede zoekwoorden op uw website plaatsen, werkt al lang niet meer. Bovendien, u wilt toch ook dat uw websitebezoekers enthousiast worden? Dát ze u gaan bellen, uw winkel bezoeken of iets in uw webshop kopen? De kennis van KleesMedia over neuromarketing, gecombineerd met de kennis van SEO, leidt tot meer websitebezoekers die vervolgens ook echt zaken met u gaan doen.

Bel mij 06 41111513

Eerst doelgerichte content, daarna SEO-waardigheid

Teksten die niet prettig lezen en totaal niet interessant zijn, omdat er lukraak zoekwoorden in gepropt zijn… dat werkt niet meer. Het schrikt niet alleen uw websitebezoekers af, het is ook slecht voor de online zichtbaarheid. Google ‘kijkt’ namelijk ook naar de tekstuele inhoud en wordt daar zelfs elke dag beter in. Slechte en irrelevante teksten maken dat u ‘zakt’ in hun ranknig. Oftewel; u verdwijnt compleet uit beeld bij uw (potentiële) klanten.
Bij het schrijven van een SEO-tekst moet rekening gehouden worden met belangrijke punten om een pagina goed te laten ranken in een zoekmachine. Denk daarbij aan de juiste paginatitels, strategische plaatsing van zoekwoorden, goede heading, etc. Een ervaren tekstschrijver kan dit toepassen zonder dat dit ten koste gaat van uw boodschap.

Sterke content + SEO waardige teksten = succes

Teksten die volledig vanuit SEO-oogpunt worden geschreven zijn, zoals gezegd, achterhaald. Zoekmachines als Google zijn tegenwoordig in staat te filteren op:

  • Unieke teksten
  • De relevantie van teksten
  • De logica van teksten
  • Natuurlijk lopende teksten

Door met bovenstaande rekening te houden ontslaan er webteksten die een sterke zoekpositie creëren in de resultaten van een zoekmachine en dus beter vindbaar zijn.

Oprechte interesse zorgt voor doelgerichte teksten

Oprechte interesse in de doelgroep waarvoor de tekst geschreven wordt, is belangrijk. Daardoor ontstaan interessante teksten die zorgen dat uw website-bezoekers langer op uw website blijven. En ook dat ‘ziet’ Google en ‘beloont’ zij door uw website hoger in de ranking te plaatsen.
Toepassing van neuromarketing zoals KleesMedia dat doet, zorgt er dan weer voor dat de website-bezoeker eerder actie onderneemt zoals een afspraak met u maken, uw showroom bezoeken of een bestelling doen. In het portfolio van KleesMedia vindt u tal van voorbeelden van SEO-webteksten.

Hogere plaats in Google nodig?

Heeft u teksten nodig voor een homepage, OverOns-pagina of bijvoorbeeld een blogsite? En wilt u betere online resultaten? Neem contact op, dan kunnen we samen kijken naar een plan van aanpak.

Neem vrijblijvend contact op >