SEO-tekstschrijver in Enschede

SEO-tekstschrijver in Enschede

Goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Heeft u teksten nodig voor een homepage, OverOns-pagina of bijvoorbeeld een blogsite? Wij schrijven met kennis en toewijding teksten voor uw website, waarmee u een hogere plaats in de zoekresultaten van Google bereikt. Bent u klaar voor betere online resultaten? Neem contact op, dan kunnen we samen kijken naar een plan van aanpak.

Bel mij 06 41111513

Eerst doelgerichte content, daarna SEO waardigheid

Er moet uiteraard rekening gehouden worden met belangrijke SEO-punten bij het schrijven van een tekst om een pagina goed te laten ranken in een zoekmachine. Denk daarbij aan juiste paginatitels, belangrijke zoekwoorden correct verwerkt in de tekst, goede koppen, etc. Dat is echter niet het enige dat KleesMedia doet wanneer zij teksten schrijft voor een klant. KleesMedia vindt het belangrijk om te weten waar u voor staat, wat u voor ogen heeft met uw website en hoe u dat wilt uitdragen. Er zijn twee redenen waarom dit belangrijk is.

Sterke content + SEO waardige teksten = succes

KleesMedia vindt sterk geschreven en persoonlijke content belangrijk. Teksten die volledig vanuit SEO-oogpunt geschreven worden, is niet alleen achterhaald maar prikkelen de lezer ook niet. Zoekmachines kijken tegenwoordig veel meer naar:

  • Unieke teksten
  • Of teksten relevant zijn
  • Het aansluit op de inhoud van de website
  • Of het natuurlijk lopende teksten zijn

Vervolgens zal er vanuit SEO-oogpunt naar een aantal criteria worden gekeken om de teksten SEO-waardig te maken. Zo ontstaat er een combinatie waarmee je een sterke zoekpositie creëert in de zoekmachine en dus beter vindbaar wordt.

Oprechte interesse zorgt voor doelgerichte teksten

Oprechte interesse in de doelgroep waarvoor de teksten geschreven wordt, is belangrijk. Daardoor ontstaan interessante teksten waardoor website-bezoekers langer op uw website blijven en eerder actie ondernemen zoals contact opnemen, uw showroom bezoeken of een aankoop in uw webshop doen. De toewijding die KleesMedia voor uw onderneming en haar doelgroep heeft, zie je terug in de teksten voor uw website. Bekijk ook het portfolio.

Zoekt u een partij die met toewijding SEO-waardige teksten schrijft voor uw website? Dan helpt KleesMedia u graag verder. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat KleesMedia nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Neem vrijblijvend contact op >