SEO-tekstschrijver in Enschede

SEO-tekstschrijver in Enschede

98 % van de mensen zoekt eerst naar informatie op internet voordat ze iets kopen. SEO zorgt dat uw website gezien wordt wanneer zij op Google zoeken naar uw product of dienst. Een webtekst zonder SEO, is dus eigenlijk schieten met hagel. Zonde van uw marketingbudget.
Google wordt echter steeds ‘slimmer’. Even een paar goede zoekwoorden op uw website plaatsen, werkt allang niet meer. Bovendien, u wilt toch ook dat uw websitebezoekers enthousiast worden? Dát ze u gaan bellen, uw winkel bezoeken of iets in uw webshop kopen? De kennis van een echte tekstschrijver, gecombineerd met de kennis over SEO, leidt tot meer websitebezoekers die vervolgens ook echt zaken met u gaan doen.

Bel mij 06 41111513

Eerst doelgerichte content, daarna SEO-waardigheid

Teksten die niet prettig lezen en totaal niet interessant zijn, omdat er lukraak zoekwoorden zijn toegepast… dat werkt niet meer. Het schrikt niet alleen uw websitebezoekers af, het is ook slecht voor online zichtbaarheid. Google kijkt namelijk ook naar tekstuele inhoud en wordt daar zelfs elke dag beter in. Slechte teksten maken dat u ‘zakt’ in hun ranknig. Oftewel, compleet uit beeld van uw potentiële klanten.
Er moet uiteraard rekening gehouden worden met belangrijke SEO-punten om een pagina goed te laten ranken in een zoekmachine. Denk daarbij aan de juiste paginatitels, strategische plaatsing van zoekwoorden, goede heading, etc. Maar een ervaren tekstschrijver kan dit toepassen zonder dat de lezer dit doorheeft en het ten koste gaat van uw verhaal.

Sterke content + SEO waardige teksten = succes

Teksten die volledig vanuit SEO-oogpunt worden geschreven, zijn zoals gezegd achterhaald. Zoekmachines als Google zijn tegenwoordig in staat te filteren op:

  • Unieke teksten
  • De relevantie van teksten
  • De logica van teksten
  • Natuurlijk lopende teksten

Door met bovenstaande rekening te houden ontslaan er webteksten die een sterke zoekpositie creëren in de zoekmachine en dus beter vindbaar zijn.

Oprechte interesse zorgt voor doelgerichte teksten

Oprechte interesse in de doelgroep waarvoor de tekst geschreven wordt, is belangrijk. Daardoor ontstaan interessante teksten die zorgen dat uw website-bezoekers langer op uw website blijven. En ook dat ‘ziet’ Google en ‘beloont’ zij door uw website hoger in de ranking te plaatsen.
Toepassing van neuromarketing zoals KleesMedia dat doet, zorgt er dan weer voor dat de website-bezoeker eerder actie onderneemt zoals een afspraak met u maken, uw showroom bezoeken of een bestelling doen. In het portfolio van KleesMedia vindt u tal van voorbeelden van SEO-webteksten.

Hogere plaats in Google nodig?

Heeft u teksten nodig voor een homepage, OverOns-pagina of bijvoorbeeld een blogsite? En wilt u betere online resultaten? Neem contact op, dan kunnen we samen kijken naar een plan van aanpak.

Neem vrijblijvend contact op >