Over KleesMedia

Over KleesMedia

tekstschrijver copywriter enschede
Carolien Klees

In 2005 werd ik gevraagd columniste te worden bij Wegener (nu: De Persgroep). Negen jaar lang mocht ik wekelijks een column schrijven voor hun landelijke kranten. Al snel werd ik door overheidsinstanties en commerciële instellingen gevraagd voor ander schrijfwerk: advertorials, webteksten, artikelen, nieuwsbrieven, brochures en vertalingen.

Ik besloot full time tekstschrijver te worden en richtte mijn eigen tekstbureau op. De werkzaamheden bleven zich uitbreiden en opdrachtgevers huurden mij ook in voor webbeheer, hoofdredactie, sales- en project management. En zo af en toe komt er iets uitzonderlijks op mijn pad en word ik gevraagd een schrijfworkshop te geven, waarbij mijn vaardigheden als docent voortgezet onderwijs van pas komen.

Ik heb in de loop der tijd zorgvuldig een netwerk opgebouwd met professionals op het gebied van content, webdevelopment en (web)design. Samen werken we aan multidisciplinaire opdrachten, houden elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bieden elkaar indien nodig ondersteuning. Deze samenwerking maakt dat we in staat zijn hoogwaardige diensten te leveren tegen sterk concurrerende prijzen.

Neem vrijblijvend contact op >