Artikel- en blogschrijver voor diverse online platforms

Artikel- en blogschrijver voor diverse online platforms

Wist u dat uw bedrijf hoger in Google verschijnt als u regelmatig nieuwe content op uw website plaatst? Met een maandelijks (nieuws)artikel of blog slaat u daarom drie vliegen in één klap. Want u laat ook zien kennis in huis te hebben.
Wilt u een vierde vlieg vangen? Maak deze teksten SEO-waardig . Want door de juiste opbouw en het gebruik van goede zoektermen , wordt de tekst beter gevonden door bezoekers en zoekmachines als Google.

Bel mij 06 41111513

KleesMedia levert al ruim vijftien jaar teksten en overige content voor opdrachtgevers uit diverse branches. Indien gewenst kan KleesMedia ook de nieuwsgaring, het beeldmateriaal en de plaatsing verzorgen. Zo heeft u er helemaal geen omkijken naar.

Wat is een goed blog/artikel?

Kwalitatief goede artikels/blogs schrijven is best moeilijk en behoorlijk tijdrovend. Het wordt nog lastiger wanneer deze teksten ook nog SEO-proof moeten zijn, zónder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Een ervaren tekstschrijver heeft alle kennis in huis om zich feilloos in elk type lezer te verplaatsen. Om neuromarketing-technieken toe te passen die uw lezer verleid het product aan te schaffen, contact op te nemen of uw content te delen.

Ervaren met blogs schrijven

KleesMedia schrijft al jaren doelgerichte teksten voor online platforms. Na de nodige research en een interview, kan KleesMedia geheel zelfstandig aan de slag. Ziet u de noodzaak van structurele nieuwe content op uw website, maar heeft u geen idee in welke vorm dit gegoten kan worden? KleesMedia denkt graag mee en heeft talloze creatieve ideeën.

Koppelen aan uw social media

KleesMedia gebruikt haar kennis en ervaring van social media om elk blog/artikel aan uw social media-kanaal te koppelen. Zo haalt u er nog meer voordeel uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Neem vrijblijvend contact op >